My Little CakePop assortiment

Cakepops maken met de My Little Cakepop molds is een feestje! 

Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om de perfecte cakepops te maken: My little cakepop mallen, cakepop boards, resting tray, pop up message stamps, silicone mallen,, lolliestokjes, smeltchocolade enz. Met deze cakepop tools maak je de mooiste cake traktaties op een stokje die zijn aan te passen aan elk thema en gelegenheid. 

Cakepop mallen: Met de 3d cakepop mallen van het merk My Little Cakepop boetseer je telkens opnieuw identieke en prachtig gevormde cakepops. Deze zijn verkrijgbaar in vele varianten, los en als basisset verkrijgbaar. De My little cakepop starter original set ( 5 halen 4 betalen ) bestaat uit 5 originele mallen: bal, heart, cone, sneeuwpop en cupcake vorm.

Cakepop message stamps: Deze fondantstempels zijn speciaal ontworpen om cakepops gemaakt met de Disc cakepop mold te voorzien van een mooie boodschap van fondant. Uit te steken met een ronde uitsteker van 5 cm.

My Little cakepop Boards: Geef je cakepops een extra elegante uitstraling door er een mooi kartonnen board onder te plaatsen. Deze cakepop kartonnetjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren mat en glossy, rond en scalloped (bloemvormig). In het midden van de cakeboards zit een gaatje zodat het cakepopstokje er doorheen past. Het is echter ook mogelijk om de cakepop op een board zonder stokje te presenteren. Bijv. bij de taartjes en cupcake molds.

Miniatuur silicone mallen: Hiermee maak je mooie decoraties van fondant, chocolade of decomelts om je cakepops te decoreren. De ruime keuze in ons assortiment maakt het mogelijk om je cakepops voor elk thema aan te passen.

Cakepop workshop volgen: Heb je nog nooit cakepops gemaakt en wil je graag leren hoe je dit het beste kunt doen, of heb jij je er wel al eens aan gewaagd maar viel het een beetje tegen? Tijdens onze cakepop workshop leren we je alle foefjes van het vak. Bijvoorbeeld:

* Hoe voorkom je dat een cakepop gaat scheuren * Hoe voorkom je dat het stokje verkleurd? * Hoe maak je het fijnste deeg om cakepops van te boetseren?  

Klik hier om te kijken of er nog een plaatsje vrij is.

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws & aanbiedingen
Aanmelden
© 2010 - 2024 PartySweets.nl | sitemap | rss