Artikel 1 van 1

My Little Cakepop mold Workshop incl. High Tea

€ 45,00 (inclusief btw)

My Little Cakepop Workshop @Partysweets

Wil jij ook leren hoe je zulke prachtige cakepops kunt maken? Deze cake traktaties op een stokje zijn aan elk thema aan te passen en smaken bovendien heerlijk. 

In deze workshop leer je hoe je het fijnste deeg kunt maken om te werken met de My Little cakepop molds, je gaat zelf modeleren, we leren je 2 methodes om te dippen eenkleurig en multicolor en tot slot van het feestje ga je de cakepops decoreren waarbij je o.a. aan de slag gaat met pop up messages, drip tools en silicone mallen. 

Incl. High tea

Tijdens onze workshops laten we je graag kennis maken met de verse thee uit ons assortiment geserveerd met heerlijke homemade sweets. Kortom naast leerzaam is het ook vooral heel gezellig & genieten! Een perfect vriendinnen, collega- & moeder-dochter uitje!  Deze workshop is zowel geschikt voor beginners als gevorderde vanaf 12 jaar. Ook al heb je totaal geen ervaring... jij gaat met een Sharing cone gevuld met prachtige cakepops naar huis!

Tot slot bestaat de mogelijkheid om direct na de workshop te shoppen in onze winkel je ontvangt dan 10% korting op het gehele assortiment!

De workshop vindt plaats in onze ruime & sfeervolle workshopruimte achter de winkel aan de Rijnstraat in Eindhoven met voldoende Gratis Parkeergelegenheid voor de deur. 

Wacht niet te lang met aanmelden want vol = vol 

Reserveer direct jou plaats want het aantal deelnemers per groep is beperkt zodat we iedereen voldoende aandacht kunnen geven. Mocht je het leuk vinden om met een groepje vrienden, familieleden of collega's te komen dan is het ook mogelijk om een prive workshop in te plannen voor 6-8 personen. Neem hiervoor contact met ons op via info@partysweets.nl of via whatsapp 06 11 288 244

LET OP: Kies voor de verzendoptie Afhalen in de winkel zodat er geen verzendkkosten worden berekend. 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang speciale aanbiedingen per mail
Aanmelden

WEBWINKEL KEURMERK

 

 

 

© 2010 - 2024 PartySweets | sitemap | rss