per pagina
Sorteer op
    1 - 45 van 52 resultaten
  • 1
  • 2

Fondant en Gumpaste

 

Fondant en gumpaste van diverse professionele merken van top kwaliteit!

Wij willen je adviseren om de SmartFlex velvet fondant eens uit te proberen voor het decoreren van een taart. Deze is zeer soepel en flexibel, makkelijk in gebruik, scheurt niet, en kan super dun uitgerold worden. Smartflex Velvet fondant kan heel makkelijk gekleurd worden omdat deze fondnat geen witstoffen bevat. Ook rood en zwart is geen probleem! de kleurstoffen om de fondant te kleuren vind je op onze site op de pagina kleurstoffen. Deze fondant plakt niet waardoor er geen poedersuiker, crisco of maizena gebruikt hoeft te worden bij het uitrollen of bij het gebruik van siliconen mallen, vormpjes en uitstekers. Tevens is deze fondant niet gevoelig voor temperatuurs verschillen, als het warm is smelt ze niet, en als het koud is gaat ze niet “ zweten “ Smartflex Velvet  fondant is verkrijgbaar in 250 gram en in emmers van  1,4 kilo, 4 kilo, 7 kilo en 10 kilo. De emmers van 10 kilo bestaan uit 4 blokken van 2,5 kilo waardoor het makkelijk uit de emmer te halen is. Smartflex is heel hard als het uit de verpakking komt, niet gevreest dit is normaal, echter door kleine stukjes af te snijden en door te  kneden wordt het heel snel soepel en flexibel.

Funcakes fondant is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog in 250 grams verpakkingen en enkele kleuren zijn ook per kilo verpakking verkrijgbaar.

Om uit te rekenen hoeveel fondant je nodig hebt om een taart te bekleden gebruiken wij de volgende basisberekening: Voor een taart van 24 cm heb je 500 gram fondant nodig als basislaag. 

Wil je taarttoppers, bloemen of figuurtjes gaan boetseren dan adviseren we je om gumpaste te gebruiken. Deze hard heel goed uit waardoor het steviger is (dit is bijvoorbeeld uitermate handig bij dunnere decoraties die rechtop een taart moeten blijven staan zoals bijvoorbeeld letters van fondant ) en de creatie kan  beter tegen een stootje.

Gumpaste is kant en klaar verkrijgbaar onder andere per 250 gram van Funcakes maar het is ook mogelijk om van (gekleurde) fondant gumpaste te maken door er tylose aan toe te voegen. Let op maak dit vooraf aangezien het 2 uur moet rusten voor gebruik. Meer informatie staat vermeld bij de beschrijving van tylose.

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws & aanbiedingen
Aanmelden
© 2010 - 2024 PartySweets.nl | sitemap | rss