Sorteer op

Suikerspin

Zelf Suikerspin maken is natuurlijk een super leuk idee voor een kinderfeestje. Maar wij vinden het echt zonde om de suikerspinautomaat de rest van het jaar in de kast te laten staan! 

Suikerspin, ookwel Candy floss of cotton candy genaamd is niet alleen een kindertraktatie ! Je hoeft ook niet perce suikerspinstokjes te gebruiken om het te serveren. Gebruik eens de kartonnen gekleurde rietjes om een suikerspin op te draaien. Bevochtig de bovenkant van de rietjes lichtjes met water zodat de suikerspin er goed op vast blijft plakken. Heb je er al eens aan gedacht om suikerspin te gebruiken tijdens een cocktailparty? Leg een plukje cotton candy in het cocktail glas voordat de drank er in wordt geschonken, dit geeft een super leuk effect.

Onze suikerspinsuiker is verkrijgbaar in diverse smaken en kleuren. Dit geeft tevens een heerlijke aroma aan je cocktail of mocktail.

Wil je de drankjes echt laten shinen? Kies dan voor onze kant en klare glitter cocktail bombs, deze worden per stuk geleverd in een glossy gouden stolpje. Zodra de fluffy drink bomb aan een drankje wordt toegevoegd veranderd deze in een glamoureuse cocktail met glitters. 

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws & aanbiedingen
Aanmelden
© 2010 - 2024 PartySweets.nl | sitemap | rss