Sorteer op

Cake Popsicles

      

Popsicles: Gebruik hiervoor de BWB 3-delige chocolade mallen, deze werken veel sneller heb je minder chocolade nodig en heel belangrijk ze geven een veel mooier resultaat doordat zowel de binnen als de buitenkant super strak er uit ziet. Je hoeft ook niet met een kwastje of met je vingertoppen de chocolade uit te smeren en heel belangrijk, de laag chocolade is overal even dik en stevig waardoor het minder snel breekt.  Deze 3 componenten chocolade popsicle mallen bestaan uit een basis mal, een silicoontje en een afsluitende mal. Op de Basismal ( te herkennen aan het merkje BWB) is een streepje aangebracht  wanneer je de mal tot aan dat randje vult heb je precies genoeg om de hele mal te vullen. Klop vervolgens de lucht erui door de mal zachtjes op het werkblad te tikken. Plaats het silicoontje er op om de mal af te sluiten en plaats vervolgens de laatste mal er op. Deze zal er door de druk voor zorgen dat alle chocolade gelijkmatig over de mal wordt verdeeld. Draai de mal om en laat 5 minuten op kamer temperatuur staan om vervolgens nog enkele minuten in de koeling uit te laten harden. ondertussen kan de vulling alvast worden gemaakt.

Brownie Pops: Bak Brownies in de brownie Pops Pan, laat afkoelen, steek er een lolliestokje en werk af zoals hierboven beschreven.

Koekjes Pops: Bak koekjes in de speciale Koekjes Pops pan, hitte bestendige lolliemallen of gebruik koekstekers om vormpjes uit het deeg te steken (niet te dun) en steek hier een stokje in. Af laten koelen en decoreren met bijv. marsepein, rolfondant, royal icing of candy melts.

Uitgestoken Pops: Bak een rechthoekige cake, laat afkoelen, indien de cake te hoog is in laagjes snijden, steek met koekstekers vormpjes uit. Steek er een lolliestokje in zoals beschreven bij Cake Pops.

Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om prachtige traktaties te maken en presenteren.

Pops, ontzettend leuk om te maken en geweldig om uit te delen! 

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws & aanbiedingen
Aanmelden
© 2010 - 2024 PartySweets.nl | sitemap | rss