Sorteer op
 • Smashbear - 3 delige chocolade mal - BWB
  Smashbear - 3 delige chocolade mal - BWB

  Met deze mal maak je prachtige chocolade beren die zowel van de binnenkant als de buitenkant super strak zijn afgewerkt. De mallen bestaan uit 3 delen, op de eerste mal staat aangegeven tot hoe ver het gevuld moet worden met…

  € 13,95 € 7,50
 • Hamer voor chocolate smash Bear / Heart
  Hamer voor chocolate smash Bear / Heart

  Maak jij chocolade smash hearts op bestelling dan heb je niet genoeg aan die ene hamer die bij de silicone smahs heart mold geleverd wordt. vandaar dat wij deze houten hamertjes ook los verkopen.

  € 1,95

Smashberen

Smashberen zijn het leukste cadeautje om te krijgen maar vooral ook om te maken! De beer is hol van binnen zodat er een cadeautje of envelopje ingestopt kan worden. Met het houten hamertje wordt de beer in stukken geslagen zodat de verrassing tevoorschijn komt.

Met de 3 componenten chocolade mal van BWB maak je mooie beren die zowel van de buiten- als van de binnenkant superstrak zijn afgewerkt. De mal bestaat uit 3 delen een basis mal, een silicoontje om de mal af te sluiten waardoor er geen chocolade kan lekken en het derde deel zorgt er voor dat alle chocolade gelijkmatig over de mal wordt verdeeld.

Let op: Als je Callebaut chocolade gebruikt dient deze eerst getempreerd te worden. Wanneer je dit niet doet zal de chocolade niet voldoende uitharden waardoor het niet makkelijk uit de mal komt. Ook zal het geen mooie glans hebben. 

Heb je geen ervaring met tempreren van chocolade dan zijn de decomelts van funcakes een uitkomst. Deze kunnen gesmolten worden in de magnetron of au bain marie en zijn direct klaar om in de mal te gieten. Deze komen na uitharden heel makkelijk uit de mal en hebben een prachtige glans. Voor de smaak adviseren we om een lekkere smaakstof toe te voegen, de Fractal Funtasty smaakpoeders zijn hiervoor uitermate geschikt. 

Deze beren kunnen aan elk thema worden aangepast zodat het voor elke leeftijd en gelegenheid gebruikt kan worden.

 

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang speciale aanbiedingen per mail
Aanmelden

WEBWINKEL KEURMERK

 

 

 

© 2010 - 2024 PartySweets | sitemap | rss