BETALING:

Er zijn drie manieren om uw bestelling te betalen:

* Contant bij afhalen: in de winkel aan de Rijnstraat 56 in Acht (EINDHOVEN)

* Vooraf betalen via een bankoverboeking:

voordeel: geen betalingskosten, nadeel: het kan een dag duren voordat de betaling door ons is ontvangen waardoor de levering vetraagd kan worden.

*  Via Ideal:

Voordeel: de betaling staat direct op onze rekening/ snellere levering Nadeel: Zoals u wellicht is opgevallen is ons assortiment relatief lager geprijst dan elders. Hierdoor zijn wij wel genoodzaakt om € 0,50 voor deze extra service  aan de klant door te berekenen. Mocht het voor u niet uitmaken dat de bestelling een dag later geleverd wordt dan kunt u deze kosten besparen door de betaling via een bankoverboeking  te voldoen. Echter wanneer er enige spoed is dan is Ideal een uitkomst.

Alle artikelen die via de webshop te bestellen zijn, zijn daadwerkelijk op voorraad. Dit maakt een snelle levering mogelijk. Bestellingen waarvan de betaling voor 12.00 uur door ons is ontvangen wordt dezelfde werkdag verzonden. U ontvangt zowel een betalings- als een verzendbevestiging

VERZENDKOSTEN:

Verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en omvang van de door u bestelde artikelen.                   

Tarief per 1 januari 2013:  Basispakket 0-10kg  € 6,95

Er zijn echter diverse artikelen zoals o.a. de icingdecoraties en cupcake toppers die per brievenbuspost verstuurd kunnen worden. Mocht u een kleine bestelling willen plaatsen dan kan het prijstechnisch gunstig zijn om vooraf contact op te nemen via mail: esther.partysweets@gmail.com We kunnen dan samen bekijken wat de meest gunstige manier van verzenden is. Houdt u er wel rekening mee dat hierdoor de levering vertraging kan oplopen doordat u niet meteen tot betaling over kunt gaan. Betaling via Ideal is op deze manier niet mogelijk, u dient de optie vooraf te betalen aan te klikken en de factuur te betalen via een bankoverboeking. Cupcake cups/ baking cups kunnen helaas niet via brievenbuspost verstuurd worden.

Bestellingen waarvan de betaling voor 12.00 uur door ons is ontvangen worden dezelfde werkdag nog verstuurd. U ontvangt een bevestiging per mail zodra de betaling door ons is ontvangen. Als een pakket via Post NL pakketpost verstuurd wordt dan ontvangt u van ons via mail de pakketcode. Met deze code kunt u het pakket online volgen via http://www.tracktrace.nl/  Partysweets neemt géén verantwoording voor wat betreft vermissingen of beschadigingen van verzendingen.

Aanlevering aan post nl vind plaats van ma t/m vrij. Postnl pakketservice levert op de volgende dagen aan huis: di t/m za Bij 2x niet thuis heeft u nog 3 weken om het pakket bij de dichtsbijzijnde postnl vestiging op te halen.

 

AFHALEN IN ONZE WINKEL:

Het is ook mogelijk om de artikelen op te halen in onze winkel aan de Rijnstraat 56 in (Acht) Eindhoven. U ontvangt een afhaalbericht zodra de bestelling klaar staat. Onze winkel is geopend op woensdagochtend van 09.30-12.00 uur. Op andere werkdagen is het mogelijk om op afspraak langs te komen.

Nadat u een bestelling heeft geplaatst worden de betreffende artikelen 4 werkdagen voor u gereserveerd. Indien na deze vier dagen geen betaling heeft plaatsgevonden gaan de artikelen weer terug naar de verkoopvoorraad.

RETOURNEREN;

Artikelen mogen binnen 14 dagen na aanschaf in de originele en ongeopende verpakking worden geretourneerd, geen reden noodzakelijk. U ontvangt binnen 7 dagen  (met uitzondering van vakantieperiode) een tegoedbon met kortingscode waarmee u zowel in de winkel als webshop kunt afrekenen. Aan deze code is geen termijn verbonden blijft geldig is echter maar 1x te gebruiken. Restitutie is niet mogelijk. Wij accepteren geen onvoldoende gefrankeerde retourzendingen. De oorspronkelijk gemaakte verzendkosten voor verzending naar u toe, worden niet vergoed. Voeg (een kopie van) de pakbon toe aan het de retourzending.  Het is ook mogelijk om een artikel binnen 14 dagen in de originele en ongeopende verpakking met factuur om te ruilen in onze winkel aan de Rijnstraat in Acht (EINDHOVEN) Dit kan op woensdagochtend tussen 09.30-12.00 uur. Op andere werkdag alleen op afspraak via mail info@partysweets.nl

  • FACEBOOK
© 2010 - 2018 PartySweets | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel