per pagina
Sorteer op
    1 - 45 van 112 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3

Kleurstoffen op water en olie basis, gel en poeder vorm

Eetbare Kleurstoffen

Wil je een levensmiddelen kleurstof kopen om je fondant, biscuit, koekdeeg, chocolade, macarons of royal icing te kleuren? Dan is het belangrijk om te weten dat voedings kleurstoffen onderscheiden worden in kleurstof op waterbasis , kleurstof op olie basis en poederkleurstoffen. 

Fractal Geconcentreerde gel kleurstoffen op waterbasis: De Fractal Colors fullfill kleurstof bestaat uit vele kleuren waaronder een zeer uitgebreid skin tone line. Deze foodcoloring zit in een handige spuitube met lekvrije draaidop en is zeer geconcentreerd waardoor je slechts een heel klein beetje nodig hebt om mooie intense kleuren te krijgen. Deze eetbare kleurstof is geschikt voor het kleuren van o.a. rolfondant, (fondant)glazuur, macarons, enchanted cream, royal icing, marsepein, botercreme, taart en cupcake beslag voor een mooie felle regenboogtaart slagroom. Met een kleur kun je meerdere kleurvariaties verkrijgen door steeds een druppeltje toe te voegen wordt de kleur steeds intensiever. Let op een kleurstof kleurt nog door dus voeg niet meteen teveel toe als je denkt dat de kleur nog niet intensief genoeg is. Een kleurstof is na 1 nacht pas écht op zijn best. 

Fractal Colors Poeder kleurstoffen: Deze eetbare poederkleurstof is in vele mooie heldere kleuren verkrijgbaar en is geschikt voor het kleuren van macarons, deco melts / candy melts ,  royal icing, chocolade, fondant enz. Tevens is deze kleurstof een dust om droog aan te brengen op royal icing koekjes, fondant- en gumpaste bloemen en boetseerwerkjes of aangelengd met rejuvenator te gebruiken als verf bijvoorbeeld voor het kleur aanbrengen op fondanttoppers gemaakt met de Debosser fondantstempels.

Colour Mill food colouring op oliebasis: Dit is een pigmentkleuring waar absoluut geen water aanwezig is waardoor deze enorm goed wordt opgenomen bij het kleuren van chocolade, botercreme en andere vethoudende basissen. Deze kleurstof kan ook gebruikt worden voor het kleuren van fondant, marsepein, beslag en enchanted cream. Voor het kleuren van Royal icing en macarons raden wij het gebruik van Colour Mill af omdat de olie de aanwezige eiwitten afbreekt. Geef de pigmenten in de Colour mill oilbased kleurstof de kans om door te kleuren, na enkele uren en zeker na een nacht zal de kleurstof het mooiste resultaat hebben bereikt.

Roxy and Rich Cacaobutter coloring: Deze top kwaliteit kleurstof gemaakt van cacaoboter is favoriet bij chocolatiers en bonbon makers. Voor het kleuren van chocolade en het airbrushen van bonbon mallen en chocolade mallen of het verven over chocolade is dit écht het neusje van de zalm!

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws & aanbiedingen
Aanmelden
© 2010 - 2024 PartySweets.nl | sitemap | rss