Bak ingrediënten

Funcakes en Pasley Bakmixen en alle Ingrediënten om heerlijke baksels te bakken vind je op deze pagina onderverdeeld in de volgende catogoriën:

* BAKMIXEN: Creeër elke keer opnieuw dezelfde hoge kwaliteit met het grootste gemak door de kwalitatieve bakmixen van Funcakes en Paisley. Het assortiment bestaat uit vele soorten mixen zoals bijvoorbeeld  de biscuitmix / mix voor spongecake dit is een heerlijk luchtige basis voor je taart ookwel een kapsel genoemd. deze is verkrijgbaar in de varianten vanille en chocolade. Je hoeft alleen maar water en eieren toe te voegen, de rest heeft Funcakes al met toewijding en proffesionaliteit voor je in het pak gedaan. Daarnaast hebben we een breed assortiment aan cakemixen de zoals bakmix voor cupcakes, carrot cake, Vegan creamcake, red velvet cake, limoncello cake, speculaascake, dolce vita cake en nog vele andere heerlijke smaken, neem een kijkje en laat je verleiden!

* TAARTVULLINGEN EN TOPPINGS: Hier vind je zoveel soorten taartvullingen die je ook weer met elkaar kunt combineren waardoor je eindeloos kunt variëren.  Als je een banketbakkersroom wilt maken om een laag van je taart te vullen ( of puddingbroodjes te maken ) dan hebben wij de ideale mix waaraan je alleen maar water hoeft toe te voegen. Maar ook om een botercreme of heerlijk luchtige swiss merengue buttercream te maken heeft Funcakes voor jou de ideale mix samengesteld daarmee maak je elke keer dezelfde top kwaliteit in een handomdraai die zowel geschikt zijn als taartvulling, om een dijkje te spuiten als om je taart af te smeren. 

Heb je trouwens de Paisley bavarois mixen al eens geprobeerd als taartvulling? Voor ieders smaak een heerlijke variant zo kun je in de zomer gaan voor een lekker frisse citroenbavarois en in de herfst een lekkere warme smaak zoals tiramisu of creme brulee. De aardbeien en kersen bavarois en de chocolade mouse in melk chocolade en witte chocolade zijn het gehele jaar door de favoriet. Je hoeft slechts slagroom op te kloppen terwijl de bavaroismix staat te wellen in een beetje water. als de slagroom yoghurtdikte heeft bereikt schep je het door de bavarois mix en klaar is je taartvulling, dessert of de basis van heerlijke chocolade truffels! 

SMAAKSTOFFEN: in zeer geconcentreerde vorm waardoor je slechts een heel klein beetje nodig hebt. De smaakstoffen van Lorann zijn op olie basis en behouden zelfs bij extreem hoge temperaturen de instense smaak waardoor ze perfect zijn om te gebruiken in je hard candy recept voor het maken van bijvoorbeeld lollies en candy appels. De Fractal funtasty poedersmaakstoffen hebben als enorm voordeel dat ze allergenenvrij zijn (en glutenvrij, halal en Vegan) waardoor je iemand die allergisch is voor noten toch van de heerlijke smaak van walnoten, hazelnoten en amandelen kunt laten genieten. De gearromatiseerde icingsugar is een poedersuiker die heel geconcentreerd op smaak zijn gebracht waardoor deze kan worden toegevoegd als vervanging van een deel van de suiker in bijv. het recept voor botercreme of koekjes waardoor je meteen een extra smaak hebt toegevoegd en je dus heel makkelijk salted caramel botercreme kunt maken of lemon koekjes.

KLEURSTOFFEN: Diverse soorten levensmiddelen onder te verdelen in kleurstof op olie basis welke ook geschikt is voor het kleuren van chocolade maar niet geschikt voor meringue en royal icing omdat de olie het eiwit aan kan tasten. Kleurstof op waterbasis die overal voor te gebruiken zijn behalve in chocolade aangezien chocolade en water niet samen gaan in pure vorm. en tot slot de kleurstoffen in poedervorm die overal voor gebruikt kunnen worden en vooral bij macarons en royal icing als sterk voordeel heeft dat het de substantie niet verdund.

Overige ingrediënten: Ben je op zoek naar een ingrediënt die niet tot de bovenstaande catogoriën behoort dan vind je het waarschijnlijk op deze pagina. Denk hierbij aan Crisco, bakspray, tylose enz enz.

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws & aanbiedingen
Aanmelden
© 2010 - 2024 PartySweets.nl | sitemap | rss