Bak Gereedschappen

Goed Bakgereedschap kun je niet missen bij het bakken en decoreren van taarten en andere sweets. Een kwalitatief goede bakvorm zorgt voor een mooie strakke taart die na het bakken heel makkelijk los komt uit het bakblik waardoor het een stuk makkelijker is om de taart mooi strak af te smeren. Een springvorm is minder geschikt voor het bakken van een mooie biscuittaart omdat je dan een naad zult blijven zien in het kapsel wat zorgt dat het extra tijd kost om een mooie gladde afgesmeerde taart te krijgen. In ons assortiment vind je bakvormen van professionele merken als PME, Wilton en Patisse. ronde taartblikken en vierkanten bakblikken in een standaard hoogte van 7,5  cm om extra hoge bakvormen van 10 cm hoog.

Een taartzaag is niet perce nodig maar het heeft zeker een positief effect op het eindresultaat wanneer alle taartlagen mooi strak en gelijkmatig worden doorgesneden. Tijdens het aansnijden van de taart zul je het verschil direct zien, de laagjes taart en taartvulling zullen dan super strak en recht zijn. 

Vind je het lastig om een taart strak af te smeren? Probeer het dan eens met onze ganache plates. Dit is een set van 2 ronde acryl schijven in verschillende maten. Een set ganache plates voor een taart van 15 cm zijn in werkelijkheid 15,7 cm doorsnede zodat er ruimte is voor een laag botercreme, ganache of enchangted cream wanneer je een plate op en een plate onder de taart legt als hulpmiddel om met de taartscraper langs te strijken.   

Verder vind je in ons baking tools assortiment verschillende paletmessen, rolstokken, koekuitstekers, spuitmondjes/ tips en silicone fondantmallen om mooie fondant decoraties te maken vooral ook miniatuur fondantmallen die ideaal zijn voor het decoreren van kleinere traktaties zoals fondantkoekjes, cakepops en cupcakes.

Wil je afbeeldingen, logo's of teksten op fondant drukken voor een mooi en professioneel ogende fondanttopper dan bevelen we je aan om de fondantstempels van Sweetstamp by Amy cakes of ons eigen merk Partystamp uit te proberen. Deze werken ook heel goed met de antiliaanse Koí Lechi, snoepgoed gemaakt van onder andere melkpoeder en poedersuiker.

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws & aanbiedingen
Aanmelden
© 2010 - 2024 PartySweets.nl | sitemap | rss