Sweet Stamp by AmyCakes

Met Sweet Stamp van AmyCakes voorzie je een taart heel eenvoudig van een persoonlijke tekst in mooie sierlijke letters. Op het stempelkussen maak je telkens weer een andere tekst die je in de met fondant bekleedde taart drukt (embossing). Daarna verf je de letters met een fijn penseeltje in met bijv. de kant en klare metallic paint van Rainbow dust of met een van de prachtige kleuren Roxy and Rich dust aangelengd met Rejuvinator of Wilton pure Lemon extract.

 

Het klevende stempelkussen is een optie, deze worden apart verkocht, je kunt er ook voor kiezen om de letters een voor een in de taart te drukken echter door de letters in de gewenste afstand op het stempelkussen te plakken weet je zeker dat de tekst goed op de taart geplaatst wordt. Dit is vooraal aan te raden als je de tekst op de zijkant in een taart wilt drukken. Leg de letters op een platte ondergrond zoals je het op de taart wilt afdrukken, haal de beschermfolie van het stempelkussen (deze zorgt ervoor dat er tijdens de opslag geen stof aan het stempelkussen blijft plakken) Leg het stempelkussen op de tekst zodat de letters vast blijven plakken en druk vervolgens het stempelkussen tegen de taart op de plaats waar je de tekst wilt hebben. Let op: Plak niet de letters rechtstreeks op het stempelkussen want dan komt de tekst in spiegelbeeld op je taart....

 

De sets met kleurcodes worden geleverd in een handig opbergvak zodat je je letters gemakkelijk kunt vinden. Met een stukje fondant, mes of plakband haal je de letters uit de vorm.

 

Als je dezelfde letter twee keer wilt gebruiken, meet je eenvoudig de opening en druk je deze later handmatig op de juiste plaats. 

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws & aanbiedingen
Aanmelden
© 2010 - 2024 PartySweets.nl | sitemap | rss