Sorteer op

Smaakstoffen

Wil je een smaakstof kopen maar weet je niet precies welke je het beste kunt gebruiken? In ons assortiment vind je

* poedersmaakstof van Fractal, deze zijn allergenenvrij dus iemand met een notenallergie kan toch de smaak van walnoten en hazelnoten ervaren zonder daar vervelende bijwerkingen aan over te houden. Daarnaast is de Funtasty poedersmaakstof glutenvrij en Halal en zijn ze oplosbaar in water, alcohol en olie waardoor ze perfect zijn voor het op smaak brengen van botercreme - enchanted cream - chocolade - decomelts - royal icing - macarons -  bavarois - diverse vullingen en cocktails.

LorAnn smaakolie zoals de naam al zegt is deze op olie basis, Deze worden heel veel gebruikt voor het smaak geven aan lollies gemaakt van isomalt en hard candy - botercreme - chocolade en decomelts maar kunnen ook worden meegebakken in biscuit en cupcake mix.

* Smaakpasta van Funcakes, Geef je botercrème, bavarois, ijs en diverse vullingen een heerlijke fruit smaak met de FunCakes smaakpasta. De FunCakes smaakpasta's kunnen worden toegevoegd aan beslag en zijn dus geschikt om mee te bakken. Perfect om een heerlijke smaak toe te voegen aan je beslag van bijvoorbeeld biscuit of cupcakes. 

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws & aanbiedingen
Aanmelden
© 2010 - 2024 PartySweets.nl | sitemap | rss