per pagina
Sorteer op
    1 - 45 van 52 resultaten
  • 1
  • 2

Colour Mill

 

De Colour mill kleurstoffen zijn perfect voor het kleuren van chocolade, deco melts en botercreme omdat ze op olie basis zijn. Ze bevatten pigmenten welke dekkend zijn waardoor je er niet doorheen kunt kijken. Wanneer je je botercrème met Colour Mill kleurt en in lagen aanbrengt, zie je de kleur eronder niet. Met Colour Mill kun je daardoor prachtige structuurlagen creëren zonder ongewenste vermenging van de verschillende kleuren. Het is als schilderen... maar dan met botercrème

Daarbij zijn pigmenten ook uv-bestendig, ze zullen niet vervagen in de zon.

Het is simpel, wat gebeurt er als je water en olie mengt? Inderdaad zij stoten elkaar af en scheiden. Wat gebruik je graag bij het bakken & bakken? Precies boter, vet en olie.... dus waarom zouden we een gelkleuring op waterbasis gebruiken bij het bakken? Colour Mill  is gemaakt met olie en hierdoor mengt het geweldig met je botercrème, chocolade, fondant, gumpaste ganache, cacaoboter, cakebeslag en meer. 

Colour Mill is een in Australië gevestigde fabrikant van kleurstoffen, gespecialiseerd in de Taart- en bakindustrie. Met meer dan 30 jaar ervaring in deze branche. 

Gebruikmakend van moderne formules en processen, heeft Colour Mill een reeks op olie gebaseerde pigmentkleuringen ontwikkeld die beter presteren dan conventionele gelkleuring. Het verschil  zit in het feit dat zij alle materialen op waterbasis verwijderd hebben en vervangen door bak- en cakevriendelijke oliën, deze oliën mengen veel beter dan gels op waterbasis (waarvan we weten dat waterafstotend is van de oliën in uw baksels). Bovendien ondergaan de kleuren een uniek productieproces om een ​​kleur te creëren die zowel korrel- als streepvrij is. Dit proces creëert wat we 'micropigmenten' noemen, waardoor deze kleuring effectiever kan worden gemengd, wat betekent dat we ongelijkmatige of gespikkelde resultaten kunnen voorkomen.

Oh en hadden we al gezegd dat deze kleuren vrij zijn van verdikkingsmiddelen en gom? Colour Mill weigert concessies te doen aan kwaliteit!

De voordelen van Colour  Mill kleurstoffen op een rijtje:

*100% op oliebasis (verspreidt zich tijdens het bakken effectiever)
* Micro Pigmenten (korrel- en streepvrij)
* Gemaakt met pigmenten in plaats van kleurstoffen (veel beter bestand tegen vervagen).
* Vrij van verdikkingsmiddelen & gom (dit betekent meer ruimte voor waar we van houden)
* 100% allergeenvrij
* Vegan
* Halal
* kosher gecertificeerde ingrediënten. T

De Colour Mill kleurstof is te gebruiken voor het kleuren van o.a. :  Botercreme, Swiss Meringue Botercrème, Chocolade, Cacaoboter, Fondant, Ganache, Biscuit en Cake beslag en alle andere voedingsmiddelen welke heerlijke vetten en oliën bevatten.

Tips & trucs Coulor Mill is vrij van verdikkingsmiddelen en gom, dit betekent dat onze kleuren in de flesjes na verloop van tijd kunnen zakken. Het is het beste om de fles voor gebruik goed te schudden om alles goed door te mengen. Doe het rustig aan, voeg niet direct te veel toe, vergeet niet dat deze kleuren zich in de loop van de tijd zullen ontwikkelen. Om je kleuren tot leven te brengen, raden we aan om te kleuren en vervolgens het product een nacht te laten staan ​​(deze geeft de meest rijke en levendige resultaten).

Wees creatief! Bij het decoreren van taarten draait alles om experimenteren wees niet bang om deze kleuren onderling te mengen, toe te voegen aan verschillende producten en nieuwe dingen te proberen!

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws & aanbiedingen
Aanmelden
© 2010 - 2024 PartySweets.nl | sitemap | rss