Sorteer op

CakePops / Popsicles

      

Popsicles: Gebruik hiervoor de BWB 3-delige chocolade mallen, deze werken veel sneller heb je minder chocolade nodig en heel belangrijk ze geven een veel mooier resultaat doordat zowel de binnen als de buitenkant super strak er uit ziet. Je hoeft ook niet met een kwastje of met je vingertoppen de chocolade uit te smeren en heel belangrijk, de laag chocolade is overal even dik en stevig waardoor het minder snel breekt.  Deze 3 componenten chocolade popsicle mallen bestaan uit een basis mal, een silicoontje en een afsluitende mal. Op de Basismal ( te herkennen aan het merkje BWB) is een streepje aangebracht  wanneer je de mal tot aan dat randje vult heb je precies genoeg om de hele mal te vullen. Klop vervolgens de lucht erui door de mal zachtjes op het werkblad te tikken. Plaats het silicoontje er op om de mal af te sluiten en plaats vervolgens de laatste mal er op. Deze zal er door de druk voor zorgen dat alle chocolade gelijkmatig over de mal wordt verdeeld. Draai de mal om en laat 5 minuten op kamer temperatuur staan om vervolgens nog enkele minuten in de koeling uit te laten harden. ondertussen kan de vulling alvast worden gemaakt.

Cake Pops: Bak een cake in de gewenste smaak (TIP: Paisley heeft heerlijke cake bakmixen in o.a. de smaken limoncello cake - speculaascake - appel kaneel - aardbeien cake- vegan cream chocolate cake - carrot cake ) Laat de cake iets afkoelen echter krijg je het mooiste deeg wanneer de cake nog warm is. Plaats de cake in stukken in de mixkom en gebruik de deeghaak om de deeg tot een deegbal te kneden. Voeg evt. een heel klein beetje botercreme toe om het deeg smeuiger te maken. Niet te veel wat dan heb je kans dat je lolliestokje geel kleurt doordat het vet uit de cakepop zakt.

Verdeel het deeg in gelijke stukken en rol hiervan een bal. Gebruik de My Little Cakepop molds om perfect gemodelleerde cakepops te maken. Stop de deegbal in de mold, sluit de mold druk goed aan en verwijder overtollig deeg. Wrijf de evt. randjes / naadjes glad door er met een lolliestokje overheen te rollen. Dip een lolliestokje in gesmolten candymelts en steek deze in de pop. Laat goed uitharden evt. een paar minuutjes in de koelkast zodat het stokje goed vastzit maar gebruik geen ijskoude cakepop om te dippen want dan kan de chocolade barsten door het grote temperatuursverschil. Dip de pop in de gesmolten candymelts en versier met gewenste decoraties.

Brownie Pops: Bak Brownies in de brownie Pops Pan, laat afkoelen, steek er een lolliestokje en werk af zoals hierboven beschreven.

Koekjes Pops: Bak koekjes in de speciale Koekjes Pops pan, hitte bestendige lolliemallen of gebruik koekstekers om vormpjes uit het deeg te steken (niet te dun) en steek hier een stokje in. Af laten koelen en decoreren met bijv. marsepein, rolfondant, royal icing of candy melts.

Uitgestoken Pops: Bak een rechthoekige cake, laat afkoelen, indien de cake te hoog is in laagjes snijden, steek met koekstekers vormpjes uit. Steek er een lolliestokje in zoals beschreven bij Cake Pops.

Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om prachtige traktaties te maken en presenteren.

Pops, ontzettend leuk om te maken en geweldig om uit te delen! 

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang speciale aanbiedingen per mail
Aanmelden

WEBWINKEL KEURMERK

 

 

 

© 2010 - 2024 PartySweets | sitemap | rss