Vorige Artikel 1 van 1 Volgende

Smash Bear Workshop

€ 45,00 (inclusief btw)

Smashbear Workshop

Smashberen zijn het leukste cadeau voor elk feest! Deze heerlijke beren zijn hol van de binnenkant waardoor je ruimte hebt om er een cadeautje, een envelopje of snoepjes onder te verstoppen. Met behulp van het houten hamertje wordt door de jarige de beer stuk geslagen (ofwel gesmashed) om zo verrast te worden met de inhoud. 

Dit leer je in de workshop:

Tijdens deze gezellige workshop ontwerp en maak jij zelf een smashbeer en leer je alles over het gebruik van de 3-delige BWB chocolade mallen waarmee je prachtige chocolade figuren maakt die zowel van de binnen- als buitenkant super strak zijn afgewerkt. 

De volgende technieken komen hierbij aan bod:  smelten, kleuren, verven, op smaak brengen, vullen, plakken & decoreren. 

Terwijl de beer in de chocolade mal uithardt leggen we diverse decoratie technieken uit welke je vervolgens toe gaat passen om de accessoires te maken waarmee je de beer gaat decoreren. Hierbij mag jij je creativiteit helemaal los laten gaan en kun je gebruik maken van alle materialen die in onze workshopruimte aanwezig zijn. ( Smartflex fondant, SweetStamp stempelsets & outbossers,  Partystamp fondantstempels, Plungers, uitstekers, JEM Pop it molds, silicone mallen, Structuur matten, Chocolade transfersheets enz enz)

We werken tijdens de workshop zowel met poeder kleurstof als met gelkleurstof van de merken Colour Mill en Fractal Colors zodat je het verschil kunt ervaren bij het kleuren van chocolade en Smartflex fondant. 

Tip: Zoek vooraf op Pinterest naar smashbear om alvast inspiratie op te doen voor je creatie.

Deze workshop duurt 2 uur.  De groep bestaat uit maximaal 7 cursisten zodat we iedereen voldoende aandacht en uitleg kunnen geven. 

Je gaat naar huis met nieuwe kennis, ervaring, inspiratie èn een prachtige zelfgemaakte smash beer in een mooie cadeaudoos incl. een houten hamer om de beer te smashen.

Tijdens onze workshops laten we je graag kennis maken met onze heerlijke smaken verse thee uit ons assortiment geserveerd met Homemade sweets. Kortom naast leerzaam is het ook gezellig & genieten! Een perfect vriendinnen en/ of moeder-dochter uitje!  Deze workshop is zowel geschikt voor beginners als gevorderde vanaf 10 jaar. Ook al heb je totaal geen ervaring... jij gaat met een prachtige smashbeer naar huis!

Tot slot bestaat de mogelijkheid om direct na de workshop te shoppen in onze winkel je ontvangt dan 10% korting op het gehele assortiment!

De workshop vindt plaats in onze ruime & sfeervolle workshopruimte achter de winkel aan de Rijnstraat in Eindhoven met voldoende Gratis Parkeergelegenheid voor de deur. 

Wacht niet te lang met aanmelden want vol = vol 

LET OP: kies voor de verzendmethode Afhalen zodat er geen verzendkosten worden berekend.

 

WEBWINKEL KEURMERK

© 2010 - 2023 PartySweets | sitemap | rss