Sorteer op

SmArtFlex Velvet Rolfondant

SmArtFlex Velvet rolfondant met heerlijke vanille smaak (niet te zoet), is zeer soepel en flexibel, makkelijk in gebruik, scheurt niet, en kan super dun uitgerold worden zonder dat het doorschijnt. Deze fondant is mooi wit van kleur en kan heel makkelijk gekleurd worden, ook zwart of rood is geen probleem, omdat deze fondant geen witstoffen bevat. Hierdoor is het ook makkelijk te verven en of airbrushen. Het plakt niet, dus er hoeft geen poedersuiker te worden gebruikt bij het uitrollen of bij gebruik van vormpjes. Tevens is deze fondant niet gevoelig voor temperatuurs verschillen, als het warm is smelt ze niet, en als het koud is gaat ze niet “ zweten “. Deze fondant word gebruikt voor het bekleden van taarten, cupcakes en koekjes, en is tevens uitermate  geschikt om mee te boetseren omdat het snel uithard waardoor je tylose toevoegen geen must is.

Voor het boetseren van bloemen adviseren wij wel om tylose aan de fondant toe te voegen waardoor deze harder en sterker is na uitharden. Tylose is  ook verkrijgbaar in onze (web)shop en tevens vind u hier de werkwijze en toe te voegen verhouding. Houdt er echter wel rekening mee dat de gumpaste na het toevoegen van de tylose eerst twee uur moet rusten alvorens het verwerkt kan worden.

Ook voor het bekleden van een dummy is de Smartflex geweldig aangezien het niet scheurt op de scherpe randjes!

De fondant komt hard uit de emmer, dit is normaal doordat er kokos en palmolie in zit. Het is vloeibaar in de emmer gestort hierdoor is het wat lastig om het uit de emmer te krijgen. Je kunt het makkelijker maken door de emmer even op de verwarming te zetten, daarna de emmer op zijn kop te plaatsen en met de emmer op een harde ondergrond te tikken. Dan zal de blok uit de emmer komen. Snijd vervolgens de benodigde hoeveelheid af met een mes en kneed het in een paar tellen zacht met de hand of laat het in een paar seconden in de magnetron zacht worden. 


Smartflex is volledig allergene vrij en geschikt voor veganisten.

 

De SmartFlex fondant is verkrijgbaar in verpakkingen van 250 gram en 1 kilo in hersluitbare emmers van 7 en 10 kilo. Het voordeel van de 10 kilo emmers is dat deze 4 blokken van 2,5 kilo bevat waardoor het makkelijk uit de emmer gehaald kan worden en in kleinere hoeveelheden kan worden gesneden. Mocht er een verpakking niet getoond worden dan is deze momenteel uitverkocht. Stuur ons een e-mail om levertijd op te vragen: info@partysweets.nl

 

 

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang speciale aanbiedingen per mail
Aanmelden

WEBWINKEL KEURMERK

 

 

 

© 2010 - 2024 PartySweets | sitemap | rss