Chocolade lollie mal - BWB SP 9593

Artikelnummer: BWB9593
Artikel 28 van 525
€ 5,00 (inclusief btw)

BWB enkelvoudige chocolade mal voor lollies

Met deze mal maak je in 1 keer 10 chocolade lollies met een doorsnede van 4,5 cm. Gebruik getempreerde chocolade of decomelts om de mal te vullen, leg een lolliestokje met bij voorkeur een lengte van 12 cm in de mal en draai deze rond zodat het met chocolade omhuld is en na uitharding goed vast zit. Tik de lucht uit de mal zodat er geen gaatjes in het eindresultaat komen. Laat de lollies bij voorkeur in de koelkast uitharden om ze vervolgens makkelijk uit de mal te tikken. 

Deze lollies kunnen naar hartewens gedecoreerd worden voor elk thema. Gebruik hiervoor onze miniatuur silicone mallen en cakepop message stamps

 

Wanneer de chocolade niet uit de mal komt is er meestal iets mis gegaan tijdens het tempreren van de chocolade. Bij decomelts heb je dit probleem niet, deze hoeven slechts gesmolten te worden in de chocoladesmelter, magnetron (op middel stand en elke 10 sec. doorroeren om verbranding te voorkomen) of au-bain-marie. Breng de decomelts evt. op smaak met 1-3 druppeltjes LorAnn smaakstof, dit gaat heel makkelijk mbv de droppers. 

Tips:

* Gebruik de Colour Mill kleurstof op oliebasis om je chocolade of deco melts te kleuren, deze collectie bestaat uit prachtige kleuren.

* Als je Callebaut chocolade gebruikt tempreer deze dan eerst zodat je chocolade prachtig glanst en een "knak" effect geeft. Meer informatie over het werken met chocolade vind je in ons blog

* smelt de chocolade of decomelts in de silicone maatbekers, deze zijn flexibel waardoor het gieten makkelijk gaat, als er chocolade over blijft kun je het in de beker uit laten harden en vervolgens in stukjes breken en in een afgesloten verpakking bewaren om later opnieuw te smelten.

 De mal na gebruik afspoelen met warm water ZONDER zeep, goed afdrogen

 

Specificatie Omschrijving
Barcode 7908013105459

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws & aanbiedingen
Aanmelden
© 2010 - 2024 PartySweets.nl | sitemap | rss