Vorige Artikel 3 van 14 Volgende

Bubble Gum LorAnn Superstrenght Flavor 3,7 ml

Artikelnummer: 006518
€ 1,85 (inclusief btw)

De LorAnn Super Strenght Flavors zijn krachtige smaakstoffen, die ook bekend staan als candy oil of candy flavor. Deze smaakstoffen zijn niet op oliebasis en bevatten geen plantaardige olie. De term candy oil verwijst naar het feit dat de smaak geconcentreerd en onverdund is. Deze smaakstoffen hebben drie tot vier keer de sterkte van extracten die gebaseerd zijn op water en alcohol. 

Als je in een recept de smaakstoffen vervangt door deze geconcentreerde flavoring oil, gebruik dan ¼ tot ½ theelepel in plaats van een hele theelepel. De smaak gaat niet verloren bij verhitting.

De smaakstoffen zijn in het bijzonder geschikt voor fondant en marsepein. Door de hoge concentratie verandert er weinig aan de structuur van de fondant en marsepein wanneer deze smaakstoffen toegevoegd worden. Maar ze zijn ook geschikt om een heerlijke smaak te geven aan: Candy Melts, chocolade, snoep, cake, koekjes, brownies en meer.

Voor het beste resultaat adviseren we de volgende richtlijnen:

  • We adviseren om de Lorann Droppers te gebruiken om de smaakstof uit het flesje te halen en heel gemakkelijk in het recept te doseren met druppeltjes.
  • Veeg spatjes snel weg, omdat lang contact met plastic en werkbladen beschadiging kan veroorzaken.
  • Gebruik geen plastic keukengerei.
  • Vermijd direct contact met de huid als het product op volle sterkte wordt gebruikt. Sommige smaken, zoals kaneel en amandel, zijn extra sterk.

Ingrediënten: Kunstmatige smaakstoffen, propyleenglycol, ethanol, water, kleur E129, E133, triacetin. E129, E133 kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden.

Dit product is Kosher, glutenvrij, suikervrij, bevat GEEN plantaardige olie, bevat natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen, onoplosbaar in water en te gebruiken in chocolade.

1 flesje bevat 3.7 ml (ca. 1 theelepel).

  • FACEBOOK

WEBWINKEL KEURMERK

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang speciale aanbiedingen per mail
Aanmelden
© 2010 - 2021 PartySweets | sitemap | rss