NIEUW!

Vorige Artikel 1 van 8 Volgende

Smash Teddy beer 3 delige chocolade mal

€ 13,95 (inclusief btw)

Tot 31 aug. Ontvang je bij aankoop van deze mal een gratis set bestaande uit: smash hamer. Satijnen strik èn ijshoorntje

Met deze mal maak je prachtige chocolade beren die zowel van de binnenkant als de buitenkant  super strak zijn afgewerkt. De mallen bestaan uit 3 delen, op de eerste mal staat aangegeven tot hoe ver het gevuld moet worden met chocolade of decomelts. het tweede deel is een siliconen vorm die je op de chocolade legt en de derde mal plaats je hier op en druk je aan zodat alle chocolade goed verdeeld wordt.

Plaats vervolgens de mal voor ca 7 minuten in de vriezer. Verwijder vervolgens eerst de 3e laag, draai de mal om zodat de chocolade loskomt uit de eerste mal. Verwijder vervolgens voorzichtig de silicone mal en that's it!

Deze smash beren zijn geweldig in een sweetbox of voor een baby shower. 

Tips:

* Gebruik de Colour Mill kleurstof op oliebasis om je chocolade of deco melts te kleuren, deze collectie bestaat uit prachtige kleuren.

* Gebruik dust van Faye Cahill of Sweet Sticks aangelengd met lemon extract om verfspatten aan te brengen op de chocolade. (zie bovenstaande youtube video) 

* Als je Callebaut chocolade gebruikt tempreer deze dan eerst zodat je chocolade prachtig glanst en een "knak" effect geeft. Meer informatie over het werken met chocolade vind je in ons blog

* smelt de chocolade of decomelts in de silicone maatbekers, deze zijn flexibel waardoor het gieten makkelijk gaat, als er chocolade over blijft kun je het in de beker uit laten harden en vervolgens in stukjes breken en in een afgesloten verpakking bewaren om later opnieuw te smelten.

 De afmetingen van de beer zijn:

18.3 cm lengte

11.7 cm breed en

4.5 cm hoog

Ook verkrijgbaar in mini uitvoering om 4 kleine beertjes te maken

  • FACEBOOK

WEBWINKEL KEURMERK

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang speciale aanbiedingen per mail
Aanmelden
© 2010 - 2021 PartySweets | sitemap | rss