logopartysweetscupcake-toefdefinitief.jpg

www.partysweets.nlcommunietaartdenyce.jpg 

PartySweets ofwel Feest lekkernijen

De site waar u ideeën op kunt doen voor feesten en tevens direct de benodigdheden kunt bestellen om deze ideeën uit te werken. 

Of het nu is voor een Verjaardagfeest, babyshower, Bruiloft of dat u van Halloween, Kerst en Pasen en moederdag iets extra`s wilt maken... Hier kunt u terecht voor alle bakbenodigdheden en taartdecoraties. 

Het is echt niet noodzakelijk om een keukenprins(es) te zijn, er zijn allerlei decoratie artikelen die het mogelijk maken om op een heel eenvoudige manier cakejes, toetjes, koekjes en andere traktaties aan te passen aan het thema van een feestje. Zo zijn er bijv. prachtige cupcakestandaarden van diverse thema`s. Hierop kunnen met veel zorg zelfgemaakte cupcakes geplaatst worden maar ook kant en klare cakejes uit de supermarkt waar je zelf een mooie cupcake topper insteekt.... 

Wat is er nu leuker dan feestvieren?

Als moeder van 2 dochters geniet ik nog steeds enorm van het organiseren van hun kinderfeestjes en traktaties. Wekenlang ben ik bezig om er voor te zorgen dat mijn meiden later nog veel mooie herinneringen hebben aan hun verjaardagen. En op de dag zelf vind ik het geweldig om de kinderen te zien genieten! Ik zie het als een hobby en weet dat er veel creatieve moeders zijn die deze hobby met mij delen en zelf prachtige taarten en traktaties maken. Maar ik weet ook dat er ouders zijn die hiervoor niet voldoende tijd of inspiratie hebben. Bij het samenstellen van mijn assortiment heb ik getracht met beide doelgroepen rekening te houden.  

Neem er de tijd voor en kijk op uw gemak rond in de webshop om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Bent u op zoek naar artikelen met een thema zoals bijv. Frozen, Spiderman, Mickey & Minnie, unicorns en vele andere? Klik dan op de link Artikelen Per Thema hier staan diverse feest thema`s vermeld waar u geweldige bijpassende artikelen aantreft om uw feest compleet te maken.

Het assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe artikelen dus kijk regelmatig op de pagina nieuw in het assortiment en blijf op de hoogte van de trends op het gebied van bakbenodigdheden en decoraties. Mocht u vragen hebben of op zoek zijn naar iets wat niet op de site staat, aarzel dan vooral niet om contact op te nemen! Ik zal dan mijn uiterste best doen om de betreffende artikelen te vinden.

Het is  ook mogelijk om de winkel in Acht (Eindhoven) te bezoeken!

Elke woensdagochtend geopend van 09.30-12.00 uur op andere dagen alleen op afspraak. Een afspraak maken kan per e-mail: info@partysweets.nl

Met vriendelijke groet,

Esther Cuevas

 

 

  • FACEBOOK
© 2010 - 2018 PartySweets | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel