Sorteer op

My Little Cakepop

My little cakepop molds, de originele mallen om de mooiste cakepops te maken. Vanaf nu zijn al je cakepops precies even groot en strak van vorm! Deze hoge kwaliteit kunststof mallen vul je met een bal van je favoriete cakepop deeg vervolgens druk je de mal dicht zodat het overtollige deeg er uit komt, dit veeg je weg en vervolgens klap je de mal weer open om je perfect gevormde cakepop er uit te kunnen halen. Dan dip je een lolliestokje in de chocolade en steekt deze in de cakepop. Zorg ervoor dat de chocolade goed is uitgehard zodat het stokje stevig vast zit op het moment dat je de cakepop in de gesmolten chocolade gaat dippen.

De my little cakepop molds zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen, per stuk en als set van de 5 originals ( bal , hart, kegel, cupcake en sneeuwpop vorm) daarnaast hebben we de ronde en scalloped edge cake pop boards in ons assortiment van bakspullen opgenomen in verschillende kleuren. Deze cakeboards hebben een gat in het midden waar het lolliestokje doorheen kan worden gestoken na het dippen van de cakepop. Hiermee presenteer je een super mooie  cakepop. Mooie traktaties voor elke feestelijke gelegenheid. 

Met Halloween in de herfst maak je bijvoorbeeld schattige pompoenen of juist hele creepy treats. 

Met kerst kan de kegelvormige cakepop mal gebruikt worden als kerstboom of alles uit de kast halen en er een gnome traktatie van maken. 

Op een bruiloft gebruik je de roze Cake mal om een mooie bruidstaart cake pop te maken of de cake slice als variatie.  Load image into Gallery viewer, Cake Duo, Cake Pop Mold

Kortom de mogelijkheden zijn geweldig! Het wordt een feest om cakepops te gaan maken omdat het nu zeker prachtige traktaties worden.

 

 

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang speciale aanbiedingen per mail
Aanmelden

WEBWINKEL KEURMERK

 

 

 

© 2010 - 2023 PartySweets | sitemap | rss