Dekkende waterverf - SweetSticks - water activating paint

De water activerende verf van Sweetsticks is een mooie en, heel belangrijk, super goed dekkende verf! Je hoeft alleen met een in water gedipt penseel over de verf te wrijven zodat deze geactiveerd wordt. Vervolgens kun je met hetzelfde penseel de verf aanbrengen op fondant, uitgeharde botercreme, macarons en royal icing.

Ideaal om letters en afbeeldingen in te kleuren die je met fondantstempels in of op de fondant hebt gedrukt. Maar ook je uitgeharde royal icing koekjes kun je hiermee prachtig inkleuren. 

De wateractiverende verf van sweetsticks is verkrijgbaar als losse kleurtjes, kleuren pallets met meerdere kleurtjes bij elkaar en als DIY paint cards.

De DIY paint cards (ofwel maak zelf kleuren pallet kaartjes) zijn ideaal om op kinderfeestjes ieder kind zijn of haar eigen verfkaartje te geven om op koekjes en fondant te verven. Je ontvangt per set 3 kaartjes, 12 verf blokjes en eetbare lijm om de verf op de kaartjes te plakken. Ook vaak gebruikt bij workshops en wanneer je royal icing koekjes maakt / verkoopt die door de ontvanger zelf ingekleurd kunnen worden. 

 

 

Sorteer op
  • FACEBOOK

WEBWINKEL KEURMERK

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang speciale aanbiedingen per mail
Aanmelden
© 2010 - 2022 PartySweets | sitemap | rss