Sorteer op

AIRBRUSH

Airbrushen zal ervoor zorgen dat je creaties naar een hoger niveau worden getild, produceer verbluffende en professionele resultaten snel en gemakkelijk. Het is een geweldige techniek en met weinig ervaring kun je fantastische resultaten krijgen. De Dinkydoodle Designs Airbrush Machine Kit bevat alle materialen om zelf aan de slag te gaan met airbrushen.

Een airbrush werkt doordat er lucht door de compressor via de slang naar het pistool wordt gestuurd naar een kleine naald. Wanneer je aan de hendel trekt, verspreidt de kleurstof zich via de luchtstroom.

Airbrush maakt het mogelijk om een taart in meerdere kleuren te spuiten waardoor het niet nodige is om meerdere kleuren fondant lagen over elkaar heen te leggen. Zwarte basistaarten zijn prachtig, strak en sjiek maar een groot nadeel is de hoeveelheid zwarte kleurstof die nodig is om de fondant of marsepein egaal zwart te kleuren wat vaak als resultaat geeft dat alle gasten zwarte lippen en tongen hebben na een hapje taart. Kinderen vinden dit geweldig maar volwassenen zijn hier minder blij mee. Dit probleem is nu opgelost!! Gebruik witte fondant om de taart te bekleden en spuit er vervolgens een dun laagje zwarte eetbare verf over. Dit is ook nog eens tijdbesparend aangezien er minder gekneed hoeft te worden.

Het is niet noodzakelijk om te kunnen verfen of tekenen, m.b.v. sjablonen is het heel eenvoudig om prachtige figuren te spuiten. start met het kleuren van kleine fondant decoraties om de slag te pakken te krijgen en ga vervolgens verder expirimenteren om te ontdekken dat de mogelijkheden geweldig zijn!

Mocht de Dinkydoodle airbrush Machine Kit vanwege de stijgende populairiteit zijn uitverkocht, aarzel dan niet om ons een mail te sturen zodat wij voor u kunnen kijken wat de levertijd is.

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang speciale aanbiedingen per mail
Aanmelden

WEBWINKEL KEURMERK

 

 

 

© 2010 - 2024 PartySweets | sitemap | rss