Bezoek de winkel in Eindhoven

1008625.jpg

VANWEGE DE LOCKDOWN IS DE WINKEL ALLEEN OP AFSPRAAK TE BEZOEKEN, HET AFHALEN VAN ONLINE GEPLAATSTE BESTELLINGEN IS MOGELIJK:

Plaats je benodigdheden in de winkelmand en kies bij het afrekenen voor de optie Afhalen in de winkel. (betaling kan via Ideal maar ook contant of via pin op het moment van afhalen)

We doen ons uiterste best om je bestelling zsm klaar te maken, als het klaar staat ontvang je een e-mail met div. afhaal mogelijkheden.

 

onze winkel is gevestigd aan de Rijnstraat 56 in (Acht) EINDHOVEN.

Elke woensdag kun je zonder afspraak de winkel bezoeken tussen 09.30-12.00 uur. Op andere werkdagen werken we alleen op afspraak zodat we iedereen voldoende aandacht en advies kunnen geven.

Een afspraak maken kan per e-mail e-mail: info@partysweets.nl, sms of whats app bericht: 06 11 288 244 en laat ons weten welke werkdag / tijdstip het beste schikt. We laten je dan z.s.m. weten wanneer de afspraak in te plannen is.  We verzoeken je om niet te bellen, als wij bezig zijn met een klant nemen we namelijk geen telefoon op. 

Ook wij nemen de verantwoording om het corona virus zoveel mogelijk onder controle te houden. Om deze reden kunnen er max. 3 klanten tegelijkertijd in de winkel aanwezig zijn om situaties tevoorkomen waarbij mensen te dicht op elkaar staan. 

Daarnaast is het uiteraard nog steeds mogelijk om een afhaalbestelling te plaatsen via de webshop. Je krijgt dan binnen 1 werkdag bericht wanneer de bestelling afgehaald kan worden. Geef in de opmerkingen aan welke werkdag/ tijdstip het beste schikt dan houden we hier zoveel als mogelijk rekening mee. Indien je de bestelling via Ideal of een bankoverboeking vooraf betaald kan de bestelling zelfs geheel contactloos afgehandeld worden.

Voel je absoluut niet bezwaard om een afspraak te maken voor een kleine of een spoed bestelling, wij zijn i.v.m. het verzenden van de webshop  bestellingen sowieso elke werkdag in de winkel aanwezig en waarderen het enorm als je onze winkel blijft steunen in deze tijd!

Wel verzoeken wij iedereen om bij  verkoudheid, hoesten en of  koorts niet zelf naar de winkel te komen.

 

Partysweets.nl is gesloten op de volgende data:

woensdag 21 April 2021

 

 

  • FACEBOOK

WEBWINKEL KEURMERK

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang speciale aanbiedingen per mail
Aanmelden
© 2010 - 2021 PartySweets | sitemap | rss