Sorteer op

Popsicles / CakePops

Popsicles: Gebruik hiervoor de silicone ijslollie vormen, Vul deze met een laag getempreerde Callebaut chocolade, laat 5 min. staan en keer vervolgens de mal om boven een opvangbakje of vetvrij papier (voor wedergebruik) zodat alleen de randen gevuld zijn met een laag chocolade. Plaats de mal 10 minuten in de koelkast om de chocolade te laten stllen. Maak ondertussen de vulling.

Cake Pops: Verkruimel een cake boven een kom, vermeng met icing zodat het kneedbaar wordt. Verdeel het deeg in gelijke porties en kneed ze in de gewenste vorm. Dip een lolliestokje in gesmolten candymelts en steek deze in de pop. Laat even harden in de koelkast zodat het stokje goed vastzit. Dip de pop in de candymelts en versier met gewenste decoraties.

Brownie Pops: Bak Brownies in de brownie Pops Pan, laat afkoelen, steek er een lolliestokje en werk af zoals hierboven beschreven.

Koekjes Pops: Bak koekjes in de speciale Koekjes Pops pan of gebruik koekstekers om vormpjes uit het deeg te steken (niet te dun) en steek hier een stokje in. Af laten koelen en decoreren met bijv. marsepein, rolfondant, royal icing of candy melts.

Uitgestoken Pops: Bak een rechthoekige cake, laat afkoelen, indien de cake te hoog is in laagjes snijden, steek met koekstekers vormpjes uit. Steek er een lolliestokje in zoals beschreven bij Cake Pops.

Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om prachtige traktaties te maken en presenteren.

 Pops, ontzettend leuk om te maken en geweldig om uit te delen!

 

WEBWINKEL KEURMERK

© 2010 - 2023 PartySweets | sitemap | rss