Artikel 21 van 33

Paashaas - Chocolade reep - 3 parts chocolade mal - BWB 10515

Artikelnummer: 10515
€ 13,95 € 7,50 (inclusief btw)

Met deze mal maak je prachtige chocolade repen met een afbeelding van een paashaas hoofd welke zowel van de binnenkant als de buitenkant  super strak zijn afgewerkt. Je hebt veel minder chocolade nodig dan bij de siliconen popsicle mallen. Deze mal is ook ideaal om gevulde chocolade repen te maken

De mallen bestaan uit 3 delen, op de eerste mal staat aangegeven tot hoe ver het gevuld moet worden met chocolade of decomelts. het tweede deel is een siliconen vorm die je op de chocolade legt en de derde mal plaats je hier op en druk je aan zodat alle chocolade goed verdeeld wordt.

Plaats vervolgens de mal voor ca 7 minuten in de koelkast. Verwijder vervolgens eerst de 3e laag, draai de mal om zodat de chocolade loskomt uit de eerste mal. Verwijder vervolgens voorzichtig de silicone mal en that's it!

 

Tips:

* Gebruik de Colour Mill kleurstof op oliebasis om je chocolade of deco melts te kleuren, deze collectie bestaat uit prachtige kleuren.

Kleur de details eerst in met Roxy and rich gekleurde cacaoboter, laat uitharden alvorens af te vullen.

* Gebruik dust van Faye Cahill of Sweet Sticks aangelengd met lemon extract om verfspatten aan te brengen op de chocolade. (zie bovenstaande youtube video) 

* Als je Callebaut chocolade gebruikt tempreer deze dan eerst zodat je chocolade prachtig glanst en een "knak" effect geeft. Meer informatie over het werken met chocolade vind je in ons blog

* smelt de chocolade of decomelts in de silicone maatbekers, deze zijn flexibel waardoor het gieten makkelijk gaat, als er chocolade over blijft kun je het in de beker uit laten harden en vervolgens in stukjes breken en in een afgesloten verpakking bewaren om later opnieuw te smelten.

De mal na gebruik afspoelen met warm water ZONDER zeep, goed afdrogen

 

 

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang speciale aanbiedingen per mail
Aanmelden

WEBWINKEL KEURMERK

 

 

 

© 2010 - 2024 PartySweets | sitemap | rss