Vorige Artikel 3 van 64 Volgende

Konijnen kontje - bunny butt -3 delige chocolade mal

Artikelnummer: 10516
€ 13,95 € 10,00 (inclusief btw)

Met deze mal maak je super schattige konijnen billetjes van chocolade die zowel van de binnenkant als de buitenkant  super strak zijn afgewerkt. De mallen bestaan uit 3 delen, op de eerste mal staat aangegeven tot hoe ver het gevuld moet worden met chocolade of decomelts. het tweede deel is een siliconen vorm die je op de chocolade legt en de derde mal plaats je hier op en druk je aan zodat alle chocolade goed verdeeld wordt.

Plaats vervolgens de mal voor ca 7 minuten in de vriezer. Verwijder vervolgens eerst de 3e laag, draai de mal om zodat de chocolade loskomt uit de eerste mal. Verwijder vervolgens voorzichtig de silicone mal en that's it!

Per keer maak je 6 achterwerkjes met een afmeting van ca 5x4 cm. Deze zijn geweldig in een sweetbox voor Pasen of als taarttopper / cupcake topper en decoratie op een Paas ei of andere chocolade traktatie. 

Tips:

* Gebruik de Colour Mill kleurstof op oliebasis om je chocolade of deco melts te kleuren, deze collectie bestaat uit prachtige kleuren.

* Gebruik dust van Fractal aangelengd met rejuvenator om verf aan te brengen op de chocolade. (zie bovenstaande youtube video) 

* Als je Callebaut chocolade gebruikt tempreer deze dan eerst zodat je chocolade prachtig glanst en een "knak" effect geeft. Meer informatie over het werken met chocolade vind je in ons blog

* smelt de chocolade of decomelts in de silicone maatbekers, deze zijn flexibel waardoor het gieten makkelijk gaat, als er chocolade over blijft kun je het in de beker uit laten harden en vervolgens in stukjes breken en in een afgesloten verpakking bewaren om later opnieuw te smelten.

 De mal na gebruik afspoelen met warm water ZONDER zeep, goed afdrogen

 

 

  • FACEBOOK

WEBWINKEL KEURMERK

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang speciale aanbiedingen per mail
Aanmelden
© 2010 - 2023 PartySweets | sitemap | rss