Chocolade Creamcake - VEGAN - Paisley
Met deze chocolade cakemix bak je een heerlijke smaakvolle vegan chocolade cakemix.
Benodigdheden:
- 500 gram Vegan creamcake chocolade
- 100 ml plantaardige olie
- 250 ml/gram water
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 160°C ( heteluchtoven 145°C). Vegan chocolade cakemix, olie en water in een beslagkom tot een glad beslag mengen ( niet met de mixer en geen lucht inkloppen). Giet het beslag in een goed ingevet klein bakblik, ca. 25 cm, en bak de cake in 50-60 minuten gaar.
Ingrediënten:
suiker, TARWEbloem, rijstzetmeel, magere cacaopoeder, TARWEgluten, emulgator E471, rijsmiddelen E450, E500, plantaardige olie (raapzaad), natuurlijk vanille aroma, verdikkingsmiddel (xanthaangom).
Voor allergenen zie de vet gedrukte Ingrediënten.