Pure cacaoboter - poeder - Mycryo - Callebaut - makkelijk tempereren van chocolade

Artikel 1 van 12
€ 18,50 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Callebaut Mycryo ™ is een 100% natuurlijk ingrediënt: pure cacaoboter in poedervorm. Het presenteert een ware revolutie voor het temperen. Toevoegen van slechts ongeveer 2% Mycryo ™ aan gesmolten chocolade callets om gemakkelijk perfect voorgekristalliseerde chocolade te maken. Bovendien zal de toevoeging van de cacaoboter uw chocolade meer glans en een hardere crack geven.

Mycryo ™ is ook een prachtig plantaardig vet voor frituren en grillen. Het is beter bestand tegen frituurtemperaturen dan boter of olie en brandt niet. Bovendien brengt Mycryo ™ de natuurlijke smaken naar voren van zelfs de meest delicate ingrediënten, zoals coquilles of foie gras. Rol gewoon groenten, vlees, vis of gevogelte in Mycryo ™ en bak of grill de ingrediënten in een hete pan of op een hete grill. Je kunt Mycyro ™ zelfs mengen met kruiden of specerijen.

Het heeft een neutrale smaak en een witte kleur. Voor het temperen: voeg 2% Mycryo ™ toe aan uw correct gesmolten chocolade, meng en klaar.

Ingrediënten: cacaoboter (100%).

Dit product is: geschikt voor vegetariërs, geschikt voor veganisten.

Netto inhoud: 600 g.

Specificatie Omschrijving
Barcode 5410522546231

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws & aanbiedingen
Aanmelden
© 2010 - 2024 PartySweets.nl | sitemap | rss