Artikel 4 van 59

SPOOKJE - 3 componenten chocolade mal - BWB mold -

Artikelnummer: BWB10214
€ 13,95 € 7,50 (inclusief btw)

Met deze mal maak je 3-D Spookjes met gezicht van chocolade die zowel van de binnenkant als de buitenkant  super strak zijn afgewerkt. Super leuk te gebruiken als hot chocolate bom door een helft te vullen met mini marshmallows en cacao en vervolgens de andere helft er op te plakken door deze iets te verwarmen met een creme brulee brander of op een warm bord. De spookjes kunnen ook gevuld worden met kleine snoepjes voor Halloween trick or treat, ook is het een leuk formaat als taarttopper.

De mallen bestaan uit 3 delen, op de eerste mal staat aangegeven tot hoe ver het gevuld moet worden met chocolade of deco melts. het tweede deel is een siliconen vorm die je op de chocolade legt en de derde mal plaats je hier op en druk je aan zodat alle chocolade goed verdeeld wordt.

Plaats vervolgens de mal voor ca 7 minuten in de vriezer. Verwijder vervolgens eerst de 3e laag, draai de mal om zodat de chocolade loskomt uit de eerste mal. Verwijder vervolgens voorzichtig de silicone mal en that's it! Je hebt dan 2 voorzijden en 2 achterzijden. Verwarm met een creme brulé brandertje kort en snel de randjes van beide helften zodat het licht smelt en druk deze tegen elkaar aan, even uit laten harden totdat het vast zit. 

Deze Pompoenen zijn een originele Trick or Treat traktatie,  Je kunt ze naar wens vullen bijv. met kleine snoepjes zodat het een pinata traktatie wordt.

Tips:

* Gebruik de Colour Mill kleurstof op oliebasis om je chocolade of deco melts te kleuren, deze collectie bestaat uit prachtige kleuren.

* Voor snelle makkelijke traktaties gebruik je de oranje decomelts van Funcakes, eenvoudig te smelten, tempreren niet nodig en hard snel uit. Voor een lekker smaakje voeg je een druppel LorAnn oil smaakstof toe aan de gesmolten massa.

* Gebruik dust van Faye Cahill of Sweet Sticks aangelengd met lemon extract om verfspatten aan te brengen op de chocolade. (zie bovenstaande youtube video) 

* Als je Callebaut chocolade gebruikt tempreer deze dan eerst zodat je chocolade prachtig glanst en een "knak" effect geeft. Meer informatie over het werken met chocolade vind je in ons blog 

* smelt de chocolade of decomelts in de silicone maatbekers, deze zijn flexibel waardoor het gieten makkelijk gaat, als er chocolade over blijft kun je het in de beker uit laten harden en vervolgens in stukjes breken en in een afgesloten verpakking bewaren om later opnieuw te smelten.

De pompoenen hebben een afmeting van ca 6,5 x 6,5 x 6 cm. 

De mal na gebruik afspoelen met warm water ZONDER zeep, goed afdrogen

 

Specificatie Omschrijving
Barcode 7908013110965

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang speciale aanbiedingen per mail
Aanmelden

WEBWINKEL KEURMERK

 

 

 

© 2010 - 2024 PartySweets | sitemap | rss