Artikel 56 van 59

Candy Cane - 3 delige chocolade mal - BWB10233

€ 13,95 € 7,50 (inclusief btw)

Met deze mal maak je super mooie (gevulde) Candy Canes voor kerst met een afmeting van ca 10 x 4,5 cm. Doordat de mallen uit 3 delen bestaan krijg je mooie traktaties die zowel van de binnenkant als de buitenkant  super strak zijn afgewerkt. Hierdoor kunnen de traktaties na het uitharden heel makkelijk gevuld worden met je favoriete vulling.

De mallen bestaan uit 3 delen, op de eerste mal staat aangegeven tot hoe ver het gevuld moet worden met chocolade of decomelts. het tweede deel is een siliconen vorm die je op de chocolade legt en de derde mal plaats je hier op en druk je aan zodat alle chocolade goed verdeeld wordt.

Plaats vervolgens de mal voor ca 7 minuten in de vriezer. Verwijder vervolgens eerst de 3e laag, draai de mal om zodat de chocolade loskomt uit de eerste mal. Verwijder vervolgens voorzichtig de silicone mal en that's it! Je kunt nu evt een (bonbon)vulling toevoegen, even in de vriezer laten uitharden om vervolgens met een laagje chocolade af te sluiten.

Geweldig in een sweetbox, als kerstornamentjes in de kerstboom maar je steelt deze kerst helemaal de show tijdens het ontbijt of de brunch als je de candy canes vult met Sugar and Crumbs cacaopoeder en een scheutje van je favoriete smaak Sweet Freedom siroop zodat je hot chocolate bombs hebt die je in een mooie mok serveert om er vervolgens warme melk over heen te schenken. 

Tips:

* Gebruik de Colour Mill kleurstof op oliebasis om je chocolade of deco melts te kleuren, deze collectie bestaat uit prachtige kleuren.

* Om de rode streepjes te creeren kun je de mal eerst inkleuren met de prachtige gekleurde Roxy and Rich cacaoboter, uit laten harden voordat je de mal afvult met de chocolade.

* Kleur de details eerst in met Roxy and rich gekleurde cacaoboter, laat uitharden alvorens af te vullen.

* Gebruik dust van Faye Cahill of Sweet Sticks aangelengd met lemon extract om verfspatten aan te brengen op de chocolade. (zie bovenstaande youtube video) 

* Als je Callebaut chocolade gebruikt tempreer deze dan eerst zodat je chocolade prachtig glanst en een "knak" effect geeft. Meer informatie over het werken met chocolade vind je in ons blog

* smelt de chocolade of decomelts in de silicone maatbekers, deze zijn flexibel waardoor het gieten makkelijk gaat, als er chocolade over blijft kun je het in de beker uit laten harden en vervolgens in stukjes breken en in een afgesloten verpakking bewaren om later opnieuw te smelten.

De mal na gebruik afspoelen met warm water ZONDER zeep, goed afdrogen

 

Specificatie Omschrijving
Barcode 7908013111238

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang speciale aanbiedingen per mail
Aanmelden

WEBWINKEL KEURMERK

 

 

 

© 2010 - 2024 PartySweets | sitemap | rss