Vorige Artikel 1 van 1 Volgende

Royal Icing koekjes workshop Happy Halloween incl. High tea

€ 49,50 (inclusief btw)

De lekkerste Royal icing Workshop ever!

 

Neem deel aan onze Gastworkshop Royal icing koekjes welke helemaal in het thema staat van Halloween. 

Je leert tijdens deze g(ri)ezellige workshop de kneepjes van het vak van getallenteerd koekdesigner Nathalie Wijdekop van Ikoekie. Zij heeft jarenlange ervaring op het gebied van bakken, decoreren èn het geven van workshops. 

Deze workshop duurt 3 uur en tijdens deze avond leer je de ideale royal icing consistentie te krijgen, tips over het kleuren van royal icing en ga je aan de slag met diverse icing technieken toegepast op koekjes zoals outline, flow, stencilling, wet in wet etc. 

Bovendien word je tijdens de workshop verwend met een high tea bestaande uit diverse lekkere sweets & heerlijke verse thee uiteraard samengesteld met producten uit ons assortiment. 

Je gaat naar huis met een goodie bag gevuld met nieuwe kennis, ervaring, inspiratie, recepten èn een doos vol prachtige koekjes.

Tot slot bestaat de mogelijkheid om direct na de workshop te shoppen in onze winkel. Tijdens deze exclusieve koopavond ontvang je 10% korting op het gehele assortiment!

 

Kortom een heerlijke verwenavond welke plaats vind in een onze ruime & sfeervolle workshopruimte aan de Rijnstraat in Eindhoven

 

 

 

 

 

 

Data:

donderdag 23 September

dinsdag 28 September

donderdag 30 September

Meld je direct aan want vol = vol 

Om te voorkomen dat er verzendkosten worden berekend over de workshop kies je voor de verzendwijze betalen bij afhalen.

 

  • FACEBOOK

WEBWINKEL KEURMERK

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang speciale aanbiedingen per mail
Aanmelden
© 2010 - 2021 PartySweets | sitemap | rss