Vorige Artikel 9 van 45 Volgende

Voetbal 3 delige chocolade acetaat mal

€ 13,95 (inclusief btw)

Eindelijk zijn deze geweldige drie componenten acetaat chocolade mallen ook in Nederland verkrijgbaar!

Met deze mal maak je een prachtige chocolade voetbal die zowel van de binnenkant als de buitenkant  super strak is afgewerkt. De mallen bestaan uit 3 delen, op de eerste mal staat aangegeven tot hoe ver het gevuld moet worden met chocolade of decomelts. het tweede deel is een siliconen vorm die je op de chocolade legt en de derde mal plaats je hier op en druk je aan zodat alle chocolade goed verdeeld wordt.

Plaats vervolgens de mal voor ca 7 minuten in de vriezer. Verwijder vervolgens eerst de 3e laag, draai de mal om zodat de chocolade loskomt uit de eerste mal. Verwijder vervolgens voorzichtig de silicone mal en that's it!

Voor een 3-D voetbal maak je 2 helften, verwarm een grilplaat of koekepan, zet de ene helft hier een paar tellen op zodat de chocolade een beetje smelt en plak de andere helft hier op vast

Tips:

* Gebruik de Colour Mill kleurstof op oliebasis om je chocolade of deco melts te kleuren, deze collectie bestaat uit prachtige kleuren.

* Gebruik dust van Faye Cahill of Sweet Sticks droog of tot verf aangelengd met lemon extract om de bal goud te verven.

* Als je Callebaut chocolade gebruikt tempreer deze dan eerst zodat je chocolade prachtig glanst en een "knak" effect geeft. Meer informatie over het werken met chocolade vind je in ons blog

* smelt de chocolade of decomelts in de silicone maatbekers, deze zijn flexibel waardoor het gieten makkelijk gaat, als er chocolade over blijft kun je het in de beker uit laten harden en vervolgens in stukjes breken en in een afgesloten verpakking bewaren om later opnieuw te smelten.

afmetingen: 

9,9 cm doorsnede, 4,5 cm hoog (per helft)

 

  • FACEBOOK

WEBWINKEL KEURMERK

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang speciale aanbiedingen per mail
Aanmelden
© 2010 - 2021 PartySweets | sitemap | rss