NIEUW!

Vorige Artikel 7 van 9 Volgende

Chocolade reepjes mal-mini chocolade reepjes maken

€ 3,45 (inclusief btw)

 

Met deze PME mal kun je trendy mini-chocoladerepen maken om je taarten, cupcakes en andere lekkernijen te versieren.

  • De mal is gemakkelijk te gebruiken. Smelt decomelts of tempereer chocolade, laat het in de mal vloeien, hard uit in de koelkast tik wanneer het geheel is uitgehard uit de mal.
  • Afmetingen: elke mini chocoladereep 3,5 cm x 2,5 cm.
  • Maakt per keer 12 mini-chocoladerepen, de mal is herbruikbaar

 

Tips:

* Gebruik de Colour Mill kleurstof op oliebasis om je chocolade of deco melts te kleuren, deze collectie bestaat uit prachtige kleuren.

* Gebruik dust van Faye Cahill of Sweet Sticks aangelengd met lemon extract om verfspatten aan te brengen op de chocolade. (zie bovenstaande youtube video) 

* Als je Callebaut chocolade gebruikt tempreer deze dan eerst zodat je chocolade prachtig glanst en een "knak" effect geeft. Meer informatie over het werken met chocolade vind je in ons blog

* smelt de chocolade of decomelts in de silicone maatbekers, deze zijn flexibel waardoor het gieten makkelijk gaat, als er chocolade over blijft kun je het in de beker uit laten harden en vervolgens in stukjes breken en in een afgesloten verpakking bewaren om later opnieuw te smelten.

 

 

Specificatie Omschrijving
Barcode 5060543483956
  • FACEBOOK

WEBWINKEL KEURMERK

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang speciale aanbiedingen per mail
Aanmelden
© 2010 - 2023 PartySweets | sitemap | rss