NIEUW!

Vorige Artikel 4 van 30 Volgende

Voetbal -Texture tiles- Outboss-expressions- Sweetstamp

€ 9,25 (inclusief btw)

Maak snel en eenvoudig van ronde koekjes voetbal koekjes door de koekje te bekleden met een plakje fondant waarop met de outboss stamp de structuur van een voetbal wordt gedrukt.

Outboss Expressions 

Deze stempel is verkrijgbaar in regular size van 85 mm daardoor perfect om toppers te maken van fondant voor standaard cupcakes en koekjes. Maar door een kleinere uitsteker te gebruiken uiteraard ook geschikt voor mini cupcakes, oreo koekjes en cake popsicles.

SweetStamp OUTboss ™ expressions stempels maken het heel eenvoudig om prachtige toppers te maken voor uw koekjes en cupcakes!

Met OUTboss kun je een 3D-reliëfontwerpen maken op Sugarpaste / Fondant, chocolade en Gum -paste. De afbeeldingen komen er op te liggen. het omgekeerde van het resultaat met Embossers die de afbeelding er in drukken.

Het is zo eenvoudig in het gebruik dat zelfs kinderen kunnen meedoen!

- Rol je Fondant uit tot een dikte van ongeveer 3 mm                                                                    - Plaats je Outboss ™ bovenop je Fondant en druk hem aan met je PickUpPad.
- Til de outboss op om het ontwerp te onthullen.
- Leg extra accent op het relief door dit te verven met sweetSticks edible art of Faye Cahill dust aangelengd met rejuvenator 

Gemaakt van dik hoogwaardig, gecertificeerd food-grade plastic, zodat u erop kunt vertrouwen dat u investeert in een product die een leven lang meegaat.

Handwas aangeraden met warm water.

Have Fun Outbossing!

  • FACEBOOK

WEBWINKEL KEURMERK

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang speciale aanbiedingen per mail
Aanmelden
© 2010 - 2021 PartySweets | sitemap | rss