Bosvruchten Bavarois
Artikelnummer: 001024Met deze verbeterde Bosvruchtenbavaroise maak je in een handomdraai een heerlijke vulling of dessert.
Inhoud 100 gram
Benodigdheden en werkwijze:
- 100 gram mix voor bavaroise
- 100 gram / ml water
- 500 ml slagroom
Klop de slagroom lobbig. Meng de bavarois mix met het water en spatel dit rustig door de slagroom.
De bavaroise kan meteen verwerkt worden. Wilt u de bavaroise gebruiken als dessert, dan de bavaroise minimaal 1 uur in de koelkast laten opstijven.
Klop de slagroom lobbig. Meng de bosvruchtenmix met het water en spatel dit rustig door de slagroom.
De bavaroise kan meteen verwerkt worden. Wilt u de bvaroise gebruiken als dessert, dan de bavaroise minimaal 1 uur in de koelkast laten opstijven.
Ingredienten:
Suiker, Dextrose, (Varkens) Gelatine, kersencrunchies ( kersen, suiker, maïszetmeel, E330 - citroenzuur), aardbeiencrunchies ( aardbeien, suiker, maïszetmeel, E330 citroenzuur), aroma, kleurstof E162 (bietenrood), bosbessen, zuurteregelaar E330 citroenzuur, stabilisator E412 guarpitmeel, E410 johannesbroodpitmeel, zout
Allergenen:
Kan sporen bevatten van Ei en Amandelen
Specificatie | Omschrijving |
---|---|
Barcode | 8718754468763 |