Vorige Artikel 4 van 22 Volgende

BLACK Fractal Colours Fullfill gel ook geschikt voor chocolade

€ 4,95 (inclusief btw)

Deze professionele en zeer geconcentreerde kleurgel zorgt voor indrukwekkende en levendige kleuren voor uw cakeprojecten.

Het is gemakkelijk te zien waarom ze zo'n populaire keuze worden onder wereldberoemde taartartiesten en bakprofessionals.Vanwege de hoge sterkte / concentratie heeft u slechts een kleine druppel kleur nodig om mee te werken. We raden aan om de kleur geleidelijk op te bouwen met behulp van de punt van een cocktailprikker.

Een beetje kleur gaat een lange weg, en zorgt ook voor een langdurige en kosteneffectieve aankoop. Wij adviseren ca. 10 g per kg pasta. Veel tinten kunnen worden geproduceerd met slechts één kleur. Gebruik een beetje meer voor levendige, gewaagde kleuren en gebruik kleine hoeveelheden voor meer pastel, subtiele tonen. Je kunt ook mixen met andere kleuren in het assortiment voor oneindige kleurmogelijkheden.

De Fulllfill-gelkleuringen zijn perfect voor gebruik met: suikerpasta, royal icing, marsepein, buttercream, modelleerpasta, bloempasta, gumpaste, cakemixen, gebak, glazuur en vullingen, isomalt, piping-gel, cake-kantmixen, desserts, witte chocolade en zo veel meer.

Het kan ook worden gemengd met alcohol of rejuvenator om een ​​vloeibare verf te vormen. De gel wordt geleverd in een knijpbuisje met een schroefdeksel. Het is gemakkelijk te gebruiken en zorgt voor nauwkeurige dosering. Elke tube bevat 30 g.

 

Allergenen informatie:✔ 100% eetbaar en EU-goedgekeurd✔ Glutenvrij✔ Notenvrij✔ Zuivelvrij✔ Geschikt voor vegetariërs en veganisten✔ Halal gecertificeerd

ingrediënten: Zwart: glycerol E422, kleur: E153

Gel kleurstof voor professioneel gebruik in verschillende kleuren met een hoge kwaliteit.Bewaar op een koele, droge plaats uit de buurt van direct zonlicht om de kleur levendigheid te behouden.

  • FACEBOOK

WEBWINKEL KEURMERK

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang speciale aanbiedingen per mail
Aanmelden
© 2010 - 2021 PartySweets | sitemap | rss