Maatbeker - Flexibele - van Silicone - ideaal om isomalt te smelten

Artikelnummer: 35-02
Artikel 23 van 35
€ 9,95 (inclusief btw)

 

Deze flexibele silicone maatbeker is temperatuurbestendig bij een temperatuur tussen -40 en +230 g Celcius dit maakt hem ideaal voor het maken van ganache, het smelten van chocolade en Isomalt. 

De maatbeker is stevig maar ook flexibel zodat u gemakkelijk en zonder morsen in snoepvormen en mallen kunt schenken.

Glad van binnen wat gieten bevorderd en structuur voor een goede grip aan de buitenkant.
De beker is doorzichtig om snel en gemakkelijk te kunnen meten.
Stabiele vlakke bodem /

Geschikt voor Diepvriezer, magnetron en vaatwasser.
Volumeafmeting weergegeven in ML en in Cup

500 ml inhoud

Bij gebruik met isomalt:

Vul de maatbeker met de gewenste hoeveelheid isomalt crystals en plaats in de magnetron. Verwarm de inhoud tot 170 graden (gebruik hiervoor een voedselthermometer) Indien je een kleurstof toe wilt voegen doe je dit bij een temperatuur van 140 gr C en verwarm vervolgens verder tot 170 gr C.

Als de juiste temperatuur bereikt is haal de maatbeker uit de magnetron en laat het 3-4 min staan tot de vloeistof niet meer bubbelt. Spray ondertussen de hitte bestendige mal in met bakingspray en vul de mal met de vloeibare isomalt. Laat 10-15 minuten uitharden alvorens uit de mal te lossen. Meer info over isomalt vind je op ons blog

Specificatie Omschrijving
Barcode 028901030155

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws & aanbiedingen
Aanmelden
© 2010 - 2024 PartySweets.nl | sitemap | rss