Sale

Vorige Artikel 4 van 11 Volgende

VANILLA full set - Sweet Stamp - fondant stempels

€ 55,00 € 39,50 (inclusief btw)

Lettertype VANILLA, set met Hoofd- en kleine letters, nummers & symbolen om stijlvolle teksten in je Taarten, cakeboards, koekjes, cupcakes te drukken. Verpakt in een handige opbergbox.

Met Sweet Stamp van AmyCakes voorzie je een taart heel eenvoudig van een persoonlijke tekst in mooie sierlijke letters. Op het stempelkussen maak je telkens weer een andere tekst die je in de met fondant bekleedde taart drukt (embossing). Daarna verf je de letters met een fijn penseeltje in met bijv. de kant en klare metallic paint van Rainbow dust of met een van de prachtige kleuren Roxy and Rich dust aangelengd met Rejuvinator of Wilton pure Lemon extract.

Het klevende stempelkussen is een optie, deze worden apart verkocht, je kunt er ook voor kiezen om de letters een voor een in de taart te drukken echter door de letters in de gewenste afstand op het stempelkussen te plakken weet je zeker dat de tekst goed op de taart geplaatst wordt. Dit is vooraal aan te raden als je de tekst op de zijkant in een taart wilt drukken. Leg de letters op een platte ondergrond zoals je het op de taart wilt afdrukken, haal de beschermfolie van het stempelkussen (deze zorgt ervoor dat er tijdens de opslag geen stof aan het stempelkussen blijft plakken) Leg het stempelkussen op de tekst zodat de letters vast blijven plakken en druk vervolgens het stempelkussen tegen de taart op de plaats waar je de tekst wilt hebben. Let op: Plak niet de letters rechtstreeks op het stempelkussen want dan komt de tekst in spiegelbeeld op je taart....

De sets met kleurcodes worden geleverd in een handig opbergvorm zodat je je letters gemakkelijk vinden. Met een stukje fondant, mes of plakband haal je de letters uit de vorm.

Als je dezelfde letter twee keer wilt gebruiken, meet je eenvoudig de opening en druk je deze later handmatig op de juiste plaats. 

De Tacky Pad is een stofafzuiging zonder chemicaliën. Het houdt eenvoudig uw letters vast met alleen zuigkracht. Spreid je woord uit op een vlakke ondergrond, druk het sponsgedeelte van de pad stevig op de letters, je letters worden op hun plaats gehouden en je bent klaar om te embossen.

Zorg ervoor dat je fondant nog steeds zacht is en gebruik een stevige ondergrond om het pad te balanceren en om de taart heen te draaien. Breng een gelijkmatige druk aan tijdens het verplaatsen van de pad.

Voor meer informatie over het gebruik van de Sweet Stamp verwijzen we je graag door onaar ons blog.

 

WEBWINKEL KEURMERK

© 2010 - 2023 PartySweets | sitemap | rss