Vorige Artikel 2 van 4 Volgende

Choco transfer sheet ONBEDRUKT a-4 formaat

€ 2,10 (inclusief btw)

Onbedrukte transfersheets.

Heeft u zelf geen foodprinter? Het is ook mogelijk om uw design of afbeeldingen door ons op de transfersheet te laten drukken. Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen kunt u ons mailen: info@partysweets.nl

 

                                    WERKEN MET TRANSFERSHEETS

 

Chocolade transfer sheets zijn gemakkelijk in gebruik. Ze geven chocoladecreaties een professioneel uitziend eindproduct met een onderscheiden tintje. Hieronder wordt de basis beschreven voor het werken met chocolade transfer sheets, en laten wij u zien hoe u de sheets kunt gebruiken om taarten, cupcakes en bonbons te decoreren.

Om het mooiste eindresultaat te behalen gebruikt u getempereerde chocolade.

Voor een chocolade rand om een taart:

Meet de hoogte van de taart op met behulp van een liniaal. De omtrek kunt u gemakkelijk berekenen door een touwtje om de taart heen te spannen, en deze naderhand met een liniaal op te meten. Knip de transfersheet in de gewenste maat.

Smeer de getempereerde chocolade in een dun laagje over het transfervel, en strijk het glad met een paletmes.                                           

Als de chocolade licht begint te stollen, maar nog soepel is snijd dan met een scherp mes de overtollige chocolade recht af om mooie randen te verkrijgen. Vouw de transfersheet om de taart heen, en plak deze aan de uiteinden vast met een stukje tape. Zet de taart ongeveer 25 minuten in de koeling om de chocolade helemaal te laten uitharden.                                     

Haal de taart uit de koeling en maak het stukje tape los. Verwijder voorzichtig de plastic transfersheet. Garneer de taart met een mousse of botercreme voor een mooie afwerking.      

   Afbeeldingsresultaten voor chocolade transfersheets

                                   

 

U kunt met de transfer sheets leuke chocoladecoraties maken om bovenop de cake te plaatsen. Snijd een smalle strip van een transfersheet af en bestrijk deze met een dun laagje getempereerde chocolade. Snijd de chocolade als hij licht begint te stollen, maar nog soepel is in de gewenste figuren. Bevestig de figuren met een toefje mousse / botercreme op de taart, voor een decoratieve touch.               

Afbeeldingsresultaten voor chocolade transfersheets

                               

       

                                                             BONBONS

 

Op bonbons kunt u een leuke decoratie aanbrengen met behulp van de transersheets. Knip de sheet in kleine vierkantjes. Haal de bonbons door de getempereerde chocolade en druk de vierkantjes zachtjes op de chocolade. Laat de chocolade eventjes uitharden en verwijder daarna de plastic strip.

 

                                    

  • FACEBOOK

WEBWINKEL KEURMERK

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang speciale aanbiedingen per mail
Aanmelden
© 2010 - 2021 PartySweets | sitemap | rss